Menu
Your Cart

Часовници

Часовниците, които предлагаме са не само аксесоар, но и бижу. Те са италиански и холандски с японски механизми с гаранция. Мъжките и дамските модели са изработени от висококачествени материали, стомана, с покритие от злато, с различни видове каишки от естествена кожа, текстил и силикон. Някои са прецизно декорирани с кристали Сваровски, които им придават визия на изящно бижу. Притежават водоустойчивост и издръжливост на златното покритие. Детските часовници пък се отличават със закачливи форми и красиви, ярки цветове.

Бранд: Boccadamo Модел: AG003
Мъжки часовник хронограф с кръгъл бял циферблат с индекси за часовете в черно и сребристо, стрелките в сребристо и бяло и хронографите в черно. Каса 40 мм. от стомана скато вътрешния ринг е с черно PVD покрите. Верижка от стомана 22мм, с възножност за регулиране на дължината. Стъклото е минерал. Ква..
339.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AG005
Мъжки часовник хронограф с кръгъл черен циферблат с индекси за часовете в черно и сребристо, стрелките в сребристо и бяло и хронографите в черно. Каса 40 мм. от стомана с черно PVD покрите. Верижка от стомана 22мм, с черно PVD покритие, с възножност за регулиране на дължината. Стъклото е минерал. Кв..
372.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AG008
Мъжки часовник хронограф с кръгъл черен циферблат с индекси за часовете  в розово злато, стрелките в сребристо и хронографите в розово злато. Каса 40 мм. от стомана като вътрешния ринг е с черно PVD покрите. Силиконова каишка 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с 2 години гаранция. Wate..
325.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AG009
Мъжки часовник хронограф с кръгъл черен циферблат с индекси за часовете, стрелките и хронографите в сребристо и бяло. Каса 40 мм. от стомана скато вътрешния ринг е с черно PVD покрите. Силиконова каишка 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с 2 години гаранция. Waterproof 5ATM. Коронката и кап..
325.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AG011
Мъжки часовник хронограф с кръгъл черен циферблат с индекси за часовете в сребристо, стрелките  в сребристо и хронографите в черно. Каса 40 мм. от стомана с черно PVD покритие. Силиконова каишка 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с 2 години гаранция. Waterproof 5ATM. Коронката и капакъ..
340.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AG012
Мъжки часовник хронограф с кръгъл черен циферблат с индекси за часовете, стрелките и хронографите в розово злато. Каса 40 мм. от стомана  с PVD покритие розово злато като вътрешния ринг е с черно PVD покрите. Силиконова каишка 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с 2 години гаранция. Wat..
340.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AM004
Мъжки часовник  с кръгъл бял циферблат с индекси за часовете и стрелките в сребристо декорация на 3 часа италианското знаме.  Каса 41 мм. от стомана, по ширината декорирана в зелено, бяло и червено. Силиконова каишка 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с 2 години гаранция. Waterpro..
281.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AM009
Мъжки часовник  с кръгъл бял циферблат с индекси за часовете и стрелките в розово злато, декорация на 3 часа италианското знаме.  Каса 41 мм. от стомана с PVD покритие розово злато, по ширината декорирана в зелено, бяло и червено. Черна каишка естествена кожа 22мм. Стъклото е минерал. Квар..
303.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AM012
Мъжки часовник  с кръгъл бял циферблат с индекси за часовете и стрелките в черно декорация на 3 часа италианското знаме.  Каса 41 мм. от стомана с PVD черно покритие, по ширината декорирана в зелено, бяло и червено. Черна каишка естествена кожа 22мм. Стъклото е минерал. Кварцов механизъм с..
303.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AT003
Дамски часовник с правоъгълен циферблат в розово злато. С индекси за часовете от кристали Swarovski и стрелки в розово злато.. Каса 2,4см./2,8 см.  с PVD покритие от розово злато, капака е от стомана. Каишка  меш с PVD покритие от розово злато. Възможност за регулиране дължината на каишкат..
220.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: AT005
Дамски часовник с правоъгълен циферблат в розово злато. С индекси за часовете и стрелки в розово злато.. Каса 2,4см./2,8 см.  с PVD покритие от розово злато, капака е от стомана. Каишка  меш с PVD покритие от розово злато. Възможност за регулиране дължината на каишката. Стъклото е минерал...
210.00лв
Бранд: Boccadamo Модел: CM001
Дамски сребрист часовник с бял кръгъл циферблат, с инкрустирани кристали Swarovski за часовете. Касата е във форма на сърце 3,6 см големина, инкрустирани каристали Swarovski по цялата повърхност. Верижка меш с възможност за регулиране.  Кварцов механизъм Miyota с 2 години гаранция. Минерално ст..
210.00лв
Показани 1 от 12 | 103 (9 Страници)