Menu
Your Cart

Колиета

Предлагаме разнообразни по форма и големина колиета. Според вашият вкус и деколте можете да изберете нежно и финно или пищно и екстравагантно колие. Изработени от първокласни материали като сребро 925, стомана, бронз и муранско стъкло, колиетата са вашият най-добър завършек на цялостната визия, била тя ежедневна или официална.


Асортимент колиета

Разнообразие на колиета с различни форми и големини. Изработени от  сребро 925, стомана, бронз и муранско стъкло. Изберете идеалния завършек за вашата визия.

Цени

В зависимост от размера, формата, дизайна и материала на колиетата, цените варират между 52.00 и 400 лева.

Поръчка на колие от  rosset.bg

Направете своята поръчка на rosset.bg. Създайте своя профил за да пазарувате по-бързо. По този начин ще може да следите състоянието на поръчките си. Също така ще можете да се възползвате от бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Доставка

Бърза доставка с куриерска фирма Спиди. Плащане в брой, на място при доставка на куриер.  При поръчки над 100 лв. Rosset jewels&watches поема куриерската такса. 

 

Правилното подбраното колие е перфектно допълнение към всяко облекло. Когато избирате дължина на колието си, важно е да имате предвид характеристики като:

·        

Формата на колието

Колиетата с висулки са с V-образна форма и създават по-вертикална линия, която удължава зоната, която покриват. Те са чудесни за добавяне на дължина към врата ви или цялата ви фигура.

·        

Размер на врата

Преди да закупите колие, отделете време, за да измерите около врата си и надолу до фокусната точка, която предпочитате. Използването на връв или друга огърлица е лесен начин да направите това.

·        

Типа на тялото

Не забравяйте, че очите на хората ще спрат в точката, където свършва колието ви, така че ако не искате хората да гледат определени части от тялото ви, избягвайте колието, които завършват в тези области. Използвайте това знание във ваша полза и изберете областта, която предпочитате да покажете.

·        

Формата на лицето

Друга цел на колиетата, освен че са невероятен аксесоар, е, че те всъщност помагат за рамкиране на лицето. Колието може да ви помогне да подчертаете най-красивите черти от лицето си. Освен това то променя начина, по който хората възприемат лицето ви. Жените с кръгли лица трябва да избягват къси колиета, тъй като те подчертават заоблеността на лицето. Дамите с овална форма на лицето  могат да носят всякакви колиета, тъй като почти всяка форма, дължина и вид им подхожда. Най-удачен избор за хората с издължени лица са по-късите колиета. Късите, кръгли колиета не добавят дължина. Сърцевидните лица изглеждат страхотно с къси колиета, тъй като създават илюзия за пълнота и балансират тясната брадичка. 


Бранд: Amore&Baci Модел: 83110
Верижка Amore&Baci, изработена от сребро. С възможност за регулиране на дължината 75 см- 78 см. ..
58.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: 83210
Верижка Amore&Baci, изработена от сребро. С възможност за регулиране на дължината 95 см- 98 см. ..
58.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK003AU/WH
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с покритие жълто злато и циркони. С възможност за регулиране на дължината 43 см- 45,5 см. ..
88.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK003RG/WH
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с покритие розово злато и циркони. С възможност за регулиране на дължината 43 см- 45,5 см. ..
88.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK003RH/WH
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и циркони. С възможност за регулиране на дължината 43 см- 45,5 см. ..
88.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: Колие A&B NK047RH/WH
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и циркони. С възможност за регулиране на дължината 43 см- 45,5 см. ..
58.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK053RG/PK
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с покритие розово злато и тъмно и светло розови циркони. Дължина 90 см. ..
198.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK053RH/BL
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и тъмно и светло сини циркони. Дължина 90 см. ..
198.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK058RH/RB
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и рубинени циркони. Дължина се регулира 43 см.- 45,5 см...
118.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK063RH/BL
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и сини циркони. Дължина се регулира 43 см.- 45,5 см...
68.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK063RH/RB
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие и  рубинени циркони. Дължина се регулира 43 см.- 45,5 см...
68.00лв
Бранд: Amore&Baci Модел: NK064RH/MP
Колие Amore&Baci, изработена от сребро с родиево покритие, седеф и циркони. Дължина се регулира 43 см.- 45,5 см...
118.00лв
Показани 1 от 12 | 101 (9 Страници)